BHV: Bolderberg live zaterdag 24 augustus 2019 komt naderbij... update 04-07-2019

BHV: Bolderberg live zaterdag 24 augustus 2019 komt naderbij... update 04-07-2019

08/06/2019

Update 04-07-2019

Zaterdag 24 augustus is het weer zover ! Bij schitterend zomerweer zetten 11 plaatselijke horecazaken hun beste troeven weer in met spetterende muziek, lekkere drank en spijzen ! Definitieve lijst volgt

Een nieuwigheid dit jaar is een namiddag activiteit waar de wielerclub TTHZ een dorpskoers organiseert in de straten van Bolderberg. 

Save the date: 24/08/2019 om 17.00u Bolderberg Dorpelingen Koerse!

Een laagdrempelig evenement voor sportieve inwoners van Heusden-Zolder ! 

De Bolderberg Dorpelingen Koerse! biedt een unieke kans om eens te proeven van een koerske in eigen dorp. Ook leden van verenigingen uit Heusden-Zolder zijn welkom !

Eén absolute voorwaarde: de deelnemer verklaart op erewoord geen officiële rennersvergunning bij een koersbond te hebben :-)

Er worden 2 wedstrijden gereden. Eén voor de leeftijdscategorie tot 40 jaar en aansluitend een wedstrijd voor de leeftijdscategorie +40 jaar waarbij het klassement van deze wedstrijd nog eens wordt opgesplitst in jonger en ouder dan 50 jaar.

De Bolderberg Koerse is een organisatie van TTHZ Cycling team in samenwerking met BHV (Bolderbergse Handelaars Vereniging). De winnaar kroont zich tot kampioen van Bolderberg !!

Inschrijvingsgeld

  • Indviduele deelnemers (inwoners Heusden-Zolder): € 10
  • Deelnemers van clubs uit Heusden-Zolder krijgen gratis startrecht indien hun club een forfait van € 40 betaalt.
     

Parcours: 10 ronden of 38 km (zonder de pitshelling)

https://www.tthz-cycling-team.be/evenement/save-date-24082019-bolderberg-dorpelingen-koerse 

klik op "lees verder" daar zie je een plan met het parcours.

Ook de organisatie "ronde tafel van Zolder" wil graag zijn karretje aanhangen en een liefdadigheidsevenement organiseren.

De opbrengst zou naar een, nog te kiezen, lokaal goed doel gaan. Gezien tal van onze leden (en oud-leden) woonachtig zijn in Bolderberg en gezien het uiteraard makkelijker is ons project aan een groter evenement te koppelen, rees al snel het idee te bekijken of ons event met Bolderberg Live gecombineerd kan worden.

info redactie bolderberg.be