Over ons

Deze website is een samenwerking tussen de Dorpsraad , Francis Holsteyns, (als eigenaar van de domeinnaam www.bolderberg.be)  en BHV (Bolderbergse HandelsVereniging) als sponsor van de domeinnaam en de webruimte. 

Deze website is ontstaan uit het tijdschrift "De Kluisenaer" dat 3-maandelijks verscheen. Toen Marcel Gijbels als oprichter van dit tijdschrift in 1970 te kennen gaf hiermee te willen stoppen Heeft Francis Holsteyns dit overgenomen in 1996. Na enkele maanden voelde hij dat de jongeren meer en meer de kaart trokken van het online gebeuren. Om voorbereid te zijn op de toekomst heeft hij dan deze website opgestart die in het begin nog volledig in HTML geschreven was.

In 2021 na 25 jaar heeft Francis de fakkel doorgegeven aan Ludo Steemans. Ludo was als ex-voorzitter en ere-voorzitter van BHV en als toenmalig voorzitter van de Dorpsraad de ideale man om dit medium verder te zetten en uit te bouwen met de hulp van de inwoners van Bolderberg, zijn verenigingen en de handelaars.

Nieuwtjes, aankondiging van events, open-deur dagen enz. kunnen allemaal aan de redactie bezorgd worden via redactie(at)bolderberg.be

De huidige redactie bestaat uit

Emiel Mangelschots

Jeroen Myny

Natalie De Vlaminck

Jo Martens

Ruben Mangelschots