Over ons

Deze website is een samenwerking tussen mezelf, Francis Holsteyns, als eigenaar van de domeinnaam www.bolderberg.be en BHV (Bolderbergse HandelsVereniging) als sponsor van de domeinnaam en de webruimte. Anderzijds is er ook de samenwerking met de Bolderbergse Dorpsraad en Ludo Steemans als voorzitter en verantwoordelijke voor de teksten. 

Deze website is ontstaan uit het tijdschrift "De Kluisenaer" dat 3-maandelijks verscheen. Toen Marcel Gijbels als oprichter van dit tijdschrift in 1970 te kennen gaf hiermee te willen stoppen heb ik dit overgenomen in 1996. Na enkele maanden voelde ik dat de jongeren meer en meer de kaart trokken van het online gebeuren. Om voorbereid te zijn op de toekomst heb ik dan deze website opgestart die in het begin nog volledig in HTML geschreven was.

In 2021 na 25 jaar heb ik de fakkel doorgegeven aan Ludo Steemans. Ludo is als ex-voorzitter en ere-voorzitter van BHV en als huidig voorzitter van de Dorpsraad de ideale man om dit medium verder te zetten en uit te bouwen met de hulp van de inwoners van Bolderberg, zijn verenigingen en de handelaars.

Nieuwtjes, aankondiging van events, open-deur dagen enz. kunnen allemaal aan de redactie bezorgd worden via redactie(at)bolderberg.be