Domein Bovy: foodtruckfestival chefs on wheels op zat en zon 21 en 22 september 2019: update 22-09-2019

Domein Bovy: foodtruckfestival chefs on wheels op zat en zon 21 en 22 september 2019: update 22-09-2019

28/05/2019

Update 22-09-2019

Gisternamiddag naar Bovy gewandeld en daar aangekomen direct ondergedompeld in een fantastische en gemoedelijke leuke sfeer van een zonovergoten exotisch land... 21 foodtrucks bieden uit een internationaal aanbod lekker eten en drinken aan, dat je rustig kan nuttigen ergens liggend, zittend, hangend of staand op het binnenplein. De neus wordt constant geprikkeld door de geurige aroma's die over de evennementenweide hangen.

ik zou zeggen; vanaf 12.00 uur wees zeker aanwezig, de moeite waard...

Ook de kinderspeeltuin vol met spelende kleuters op de vaste speeltuigen en bijgeplaatste springkastelen, en het terras van de Bistro doet harmonisch mee met dit festival. Zalig om weer een gelukkig en goed functionerend Bovy te zien....

enkele sfeerfoto's, druk op "lees verder".

Ludo Steemans

redactie & voorzitter dorpsraad.

ps. Voor 2020 komen de trucks in het laatste weekend van september, 26 & 27, samenvallend met de dag van de Wijers.

De Chefs on Wheels Food Trucks komen op 21 & 22 september naar Domein Bovy in Heusden-Zolder voor een gezellig Food Truck Festival.

Onze chefs serveren je hun lekkerste hapjes en live muzikanten en DJ's zorgen voor een heerlijk muzikaal sausjes. Volg deze pagina voor meer informatie.

zaterdag 21-09 van 12.00 tot 22.00 uur

zondag 22-09 van 12.00 tot 21.00 uur

ZET IN UW AGENDA ! gezellige sfeer met lekkere hapjes en gerechten en dranken.

Update 13-09-2019: PRIMEUR VOOR BELGIE!


Op zaterdag 21 september zondag 22 september slaat het leukste foodtruck festival van Vlaanderen zijn tenten op in het domein Bovy in Heusden – Zolder. Naast het klassieke aanbod van diverse lekkernijen van “Chefs on Wheels” zal de hondenbar zorgen voor een hip hondenterras.

Kom dus zeker met je trouwe viervoeter op zondag 22 september naar deze Belgische primeur! De baasjes kunnen dan kiezen uit veel lekkers en dat dan opeten op het hondenterras. Wij van de hondenbar gaan uw hond vertroetelen
.
Water aan tafel wordt steevast gratis geserveerd. Wil je meer voor de hond?, geen probleem! We hebben een volledige menu voor uw hond. Nieuw is dat wij vers gebakken hondentaarten aanbieden. 

Maak er een daguitstap van. Op deze volledig gerenoveerde site kan je een wandeling maken van 1.7 km en passeren langs de losloop weide. Graag meer wandelen, ook dat is geen probleem. Er zijn diverse bewegwijzerde wandelingen tot 9 km. 

Vooral veel plezier en “fun” samen met je trouwe viervoeter.

Zie www.honderbar.be