Weet jij wat er in Bolderberg te doen is?

Weet jij wat er in Bolderberg te doen is?

31/01/2019

Wat nog niet zo goed geweten is in Bolderberg, is dat er op de website bolderberg.be ook een evenementenkalender is. Diegenen die via een pc naar de website surfen kunnen dit links op hun scherm vinden juist onder de verwisselende foto’s. Diegenen die via een gsm naar de website surfen kunnen de evenementen vinden door tot onder de nieuwsberichten te scrollen. Zo kan je er de agenda van KVLV, KWB, voetbal, volleybal, Gezinsbond, toneel, BHV, Domein Bovy en Circuit Zolder terugvinden. Elke vereniging of handelaar van Bolderberg die iets organiseert zoals een evenement, opening, activiteit, happening, festiviteit, manifestatie, gebeuren of een speciale actie, kan dit laten weten via het contactformulier op de site of via mail naar nieuws@bolderberg.be.

Bezorg ons de juiste naam en een korte beschrijving van de activiteit, wat de kostprijs en op welke datum en uur dit doorgaat. Vergeet ook niet de naam en de coördinaten door te geven van een contactpersoon. Heb je een affiche in A5 formaat in jpeg of png stuur dit dan mee zodat dit mee kunnen opnemen. Documenten of foto’s in pdf kunnen we niet aanvaarden.

En ook bovenaan de website, wanneer je deze geopend hebt op uw laptop, vindt je "het weer" en kan je iemand verrassen met "wensen & felicitaties" voor een verjaardag, huwelijksdag, communie, verloving, of eender wat.

De redactie boldeberg.be