Enkele belangrijke berichten voor alle inwoners van Heusden-Zolder, dus ook Bolderberg !

Enkele belangrijke berichten voor alle inwoners van Heusden-Zolder, dus ook Bolderberg !

27/12/2018

- Omwille van Kerstmis zijn de vuilniswagens dinsdag niet uitgereden om de PMD-zakken en het groenafval op te halen. Dat zal nu zaterdag 29-12 gebeuren.

- Volgende week geldt eenzelfde regeling omwille van Nieuwjaar. De ophaling van het huisvuil heeft dan niet plaats op dinsdag, maar op zaterdag 5 januari.

- De papierophaling gebeurt deze week- waar voorzien - wel op de normale momenten.

- Op Kerstavond 24 december sluiten onze diensten om 16 uur tot en met nieuwjaarsdag 1 januari 2019.
Vanaf woensdag 2 januari kan je weer bij ons terecht. Maak afspraak via de website van heusden-Zolder. 
Ons eloket blijft uiteraard steeds bereikbaar!

- Om 2019 gepast in te zetten nodigt het gemeentebestuur je uit voor de nieuwjaarsdrink op zaterdag 5 januari.
Nog heel even en 2018 zit erop. Hopelijk kan je terugblikken op een geslaagd jaar, zowel voor jezelf als voor familie en vrienden. Om 2019 gepast in te zetten nodigt het gemeentebestuur je uit voor de nieuwjaarsdrink op zaterdag 5 januari. Tussen 19 en 22 uur maken we het gezellig op het Heldenplein met een lekker glaasje, muziek van Sound Wave en een praatje met dorpsgenoten. Kruis het zeker aan in je agenda en zorg dat je erbij bent.

- En de gemeentegids-agenda ligt voor je klaar op het gemeentehuis, OCMW, de bibliotheek, het infokantoor toerisme en de wijkcentra. Hierin vind je, naast een agenda, tal van informatie over onze gemeentelijke diensten. Dit staat ook op onze website maar wil je liever nog een papieren wegwijsgids, dan kan je die tijdens de kantoor- of openingsuren afhalen.

Info gemeente H-Z en internetgazet