Scouts Bolderberg stelt #Feest! 2023 voor!

Scouts Bolderberg stelt #Feest! 2023 voor!

05/09/2023

πŸŽ‰πŸŒŸ

Kom op zaterdag 23 september naar dé fuif van het jaar in Bolderberg en omstreken! #feest! Het is tijd om de zomer af te sluiten en samen te genieten van een geweldige avond vol plezier en muziek. We feesten in een verwarmde tent op de scoutsterreinen, omgetoverd tot een sfeervolle en gezellige feestlocatie. 

En dat is nog niet alles... We hebben een SURPRISE voor jullie! We hebben een fantastisch DJ-duo weten te strikken, maar de naam zijn we even kwijt... Wat we wel kunnen verklappen, is dat velen ze ongetwijfeld gaan herkennen van Pukkelpop én Tomorrowland. Bereid je voor op een ongelooflijke ambiance en de allerbeste muziek. Deze editie van #feest! wordt LEGENDARISCH, en dat wil je niet missen!

#feest! wordt georganiseerd door scoutsouders, oud-leiding en leiding. De opbrengst gaat naar de scoutswerking in Bolderberg. Tickets zijn nu (enkel online) verkrijgbaar via de QR-code aan 12€/ticket (geen extra boekingskosten!). Zorg ervoor dat je jouw kaartje op tijd bemachtigt, want deze avond belooft een knaller te worden. Nodig al je vrienden, kennissen en buren uit (zolang ze ouder zijn dan 18) om samen met ons de zomer in stijl af te sluiten. Tot dan!

TICKETS, KLIK HIER!

πŸŽΆπŸŽ‰

#BolderbergFuif #ZomerAfsluiter #feest! #NietTeMissen

Informatie: Scouts Bolderberg