KRUIDIG BOVY zo 11 juni 23|12u-18u

KRUIDIG BOVY zo 11 juni 23|12u-18u

06/06/2023
KRUIDIG BOVY zo 11 juni 23|12u-18u
 
Domein Bovy is een 'Park met Smaak en dat mag je letterlijk nemen. Samen met het Regionaal Landschap Lage Kempen organiseren we een feestelijke opening van het nieuwe 'wildplukpad. Tijdens een begeleide wildplukwandeling kom je alles te weten over eetbare planten. Met leuke workshops maak je een eigen EHBO-kruidenzalf boordevol geneeskrachtige eigenschappen. De Winning presenteert een gezellige Gekruide Markt en in Bistro Bovy kan je lekker gaan lunchen. En hier en daar hoor je fijne muziekjes in het struikgewas. Kortom, een smaakvolle namiddag voor de ganse familie, en dat op Vaderdag!
 
Lunch in Bistro Bovy | vanaf 12u 
Een (h)eerlijk driegangenmenu in de sfeervolle Bistro Bovy, gepresenteerd door de kok van De Winning. Prijs 20 euro, exclusief dranken, inschrijving en betaling via bistrobovy@dewinning.be
 
Wildplukwandeling | 14u & 15u30
Een wandeling doorheen ons "Park met Smaak" met gidsen Ise Plessers en Nathalie Hermans die vertellen over al het lekkers tussen het gras. Max. 20 deelnemers, gratis, inschrijven via toerisme@heusden-zolder.be. Je kan ook op eigen houtje de wandeling doen met de "wildplukontdekkingskaart".
 
Maak je eigen EHBO-kruidenzalf | 14u & 15u30
Een blauwe plek of een schaafwonde? Geen paniek want met je eigen kruidenzalf heer je de wonde Max. 15 deelnemers, gratis, inschrijven via toerisme@theusden-zolder.be
 
"Gekruide Markt | vanaf 13u
Op het prachtige binnenplein van Bovy organiseert De Winning, samen met diverse partners, een supergezellige markt met een bijzondere aandacht voor kruiden.
 
toerisme@heusden-zolder.be tel. 011-80.80.88
 
Feestadres:
Galgeneinde 22
3550 Heusden-Zolder

Informatie: Domein Bovy