Theo Sprooten fietst naar Compostella

Theo Sprooten fietst naar Compostella

16/05/2022
Ik ga op reis! Tijdens mijn reis ga ik regelmatig mijn avonturen, verhalen, foto's en video's met jullie delen. Dit doe ik via mijn reisblog 'Theo.fietst.naar.Santiago.de.Compostela' op Pindat. In deze mail staat alle informatie die je nodig hebt om mij te volgen.
AUTOMATISCH EEN MAILTJE?
Wil je automatisch een mailtje krijgen als ik een nieuw reisverslag geschreven heb? Klik op onderstaande link om je aan te melden:
MIJN REISBLOG
Via onderstaande link kom je meteen op mijn reisblog. Je ziet dan mijn meest recente reisverslagen en activiteit:
WAT IS PINDAT?
Pindat is een unieke manier om je reisverslagen bij te houden. Je schrijft per dag een verhaal en zet bij elk verhaal een pin op de kaart. Alle pins worden met elkaar verbonden zodat je overzichtelijk op de wereldkaart de reis kunt volgen.
De reisverslagen lees je per dag. De pagina waarop je de reisverslagen kunt lezen laat dan ook bovenaan de pagina alle dagen van een bepaalde periode zien. De timemachine. Op deze dagen kun je klikken. Is een dag blauw gekleurd dan is er op die dag een reisverslag geschreven. Wil je meer weten over het gebruik van Pindat? Lees dan onze veelgestelde vragen of onze informatie pagina.
Vriendelijke groet,
Fietstocht Bilzen
Groeten,
Theo

info Theo Sprooten