Bolderberg eetdag Witte zaal wordt eetafhaal nov 2020

Bolderberg eetdag Witte zaal wordt eetafhaal nov 2020

13/10/2020

Het wordt iets anders in 2020.... De klassieke gezellige eetdag ten voordele van onze Witte zaal wordt ook gedwarsboomd door het coronavirus. En daardoor heeft het bestuur beslist om dit te laten doorgaan in gewijzigde vorm, namelijk een EETAFHAAL ipv de klassieke eetdag.

Dit gaat door op zaterdag 14 november, waarbij de bestelling kan afgehaald worden tussen 13.00 en 15.00u, MET MONDMASKER OP en afstand behouden.

Kijk even in uw brievenbus tussen de andere post of intussen deze uitnodiging zit, en wanneer niet, vindt je alle info op de infotekst hierboven. En wanneer je op "lees verder" klikt vindt je het inschrijvingsformulier dat je dan even download, uitprint, en aanduid wat jou bestelling is, wat het kost en bij wie je deze inschrijving en betaling kan doen MET MONDMASKER. Klik op de besteltekst en deze wordt groter om te lezen.

BESTE MENSEN, EEN WARME OPROEP OM HIER MET Z'N ALLEN AAN MEE TE DOEN OM DE BROODNODIGE CENTJES IN DE KAS VAN DE VZW TE KRIJGEN OM DE WITTE ZAAL TE KUNNEN ONDERHOUDEN EN MODERNIZEREN WAAR NODIG.

Ludo Steemans, voorzitter dorpsraad.

de redactie bolderberg.be  LS