Bolderberg: opmaak kalender eet- of drankevenementen clubs & verenigingen

Bolderberg: opmaak kalender eet- of drankevenementen clubs & verenigingen

29/09/2020

Geachte dames en heren van jullie sportclubs of verenigingen. Mag ik even uw aandacht voor:

Wij als dorpsraad vinden het nodig dat we een centrale kalender opmaken waar vooral de eetdagen of andere evenementen met  datum/uur aanvang/stop opstaan zodat jullie van elkaar weten wanneer / wat georganiseerd wordt. we zetten die gegevens uiteraard in de kalender van deze website.

Vooral in deze coronatijden, die wel eens zeer lang kunnen gaan duren, kunnen clubs of verenigingen geen klassieke zaken die centjes opleveren opzetten, en dan is een georganiseerde eet-dag met afhaal of breng een alternatief om geld ik ’t laadje te brengen. Betekent dat meerdere organisaties mogelijk op poten gezet worden. Dan is het best om elkaars datum te kennen.

Waarom ? wel heel eenvoudig.

  1. We vermijden dat bv in 1 weekend 2 eetdagen doorgaan waarbij de 2 organisaties onvermijdelijk hier onder lijden als mensen een keuze maken.
  2. Of dat op 14 dagen tijd bv. 3 mosselfeesten doorgaan waarbij uiteraard weer minder volk zal zijn.
  3. Mits goede wil van allen zijn de eet- of andere festijnen mooi verspreid in te plannen in onderling overleg waarbij we als dorpsraad wat willen helpen coördineren.

Dus, stuur op de mailadressen dorpsraad@bolderberg.be , ludo.steemans@gmail.com , philtjensroger@gmail.com de datum, begin en eind-uur evenement voor de rest van 2020 en zover je kan ook voor 2021.

Ludo Steemans, voorzitter dorpsraad Bolderberg

 

redactie bolderberg.be  LS