La Passione: dagschotels en weekmenu 20-25 april

La Passione: dagschotels en weekmenu 20-25 april

20/04/2020

* Dagschotel maandag 20 april * 15 € Scampi’s diabolo of op laag temperatuur gegaard duroc haasje met aardappelen en een graan mosterd sausje. Kleine zoetigheid als dessert inbegrepen

* Dagschotel dinsdag 21 april * 15 € Tong rolletjes met Charlotte aardappelen en grijze garnaal, of speenvarken met asperges en sausje van oude Port. Kleine zoetigheid als dessert inbegrepen

* Dagschotel woensdag 22 april * 15 € Pladijs met rivierkreeftjes en witte wijn saus of parelhoen met wilde druivensaus met aangepast aardappelgarnituur en warme groenten. Kleine zoetigheid als dessert inbegrepen

* Dagschotel donderdag 23 april * 15 € Trio van vis met witte wijn saus en puree of stoverij met witte asperges en aardappelen. Kleine zoetigheid als dessert inbegrepen

* Dagschotel vrijdag 24 april (enkel s middag) *15 € Salade van Noordzee delicatesse of Salade met kip en ananas en aangepaste aardappelen met sausjes en brood. Kleine zoetigheid als dessert inbegrepen
- - - - - - - - - -

** Week menu van 20-25 april ** 28 €
Amuse
Asperges op Noorse wijze of Soepje van witte & groene asperges
Wilde kool vis met kreeftensaus Of Filet puur met bearnaise en gebakken aardappel
Dessert van de chef
- - - - - - - - - -

*** Weekend menu vrijdagavond tem zondagavond *** 38 €
Amuse
Gazpacho van tomaat met grijze garnaal
Asperges met gerookte ham
Gamba met zijn gezellen of orloffgebraad met groenten, aardappelgarnituur en een sausje van port
Dessert van de chef
Koffie garnituren

 

***** Te bestellen tussen 9 en 21 u via 0498/57 02 94 of keuken@la-passione.be *****

info Jeffrey Jennen La Passione

de redactie bolderberg.be  LS