Dag van de trage weg zondag 18 oktober 2020

Dag van de trage weg zondag 18 oktober 2020

05/10/2020

Initiatief trage wegen Heusden-Zolder

Bolderberg: snelheidscontroles

Bolderberg: snelheidscontroles

05/10/2020

Het voorbije weekend heeft onze politiezone een verhoogd aantal verkeersagenten op pad gestuurd gezien er ook de Nascar wedstrijden plaatsvonden op het circuit.  Buiten hun werkzaamheden daar konden zij 1 bestuurder betrappen wegens rijden onder invloed van alcohol waardoor hij zijn rijbewijs 3 uur kwijt was. Bovendien bleek zijn auto niet gekeurd noch verzekerd te zijn. De auto is dus getakeld.

  • 1 bestuurder werd betrapt op sturen zonder over een rijbewijs te beschikken. Zijn auto was ook helemaal niet in orde. Geen keuring, geen inschrijving noch verzekering. Ook zijn auto is getakeld.
  • Verder zijn er nog twee voertuigen geverbaliseerd wegens onverantwoord rijgedrag op de Koolmijnlaan en op de Ringlaan. De ploegen hebben nog even getracht om de bestuurders te interpelleren maar het werd te gevaarlijk waardoor zij hun achtervolging hebben gestaakt. De kentekens zijn evenwel genoteerd en de nodige pv’s zullen worden opgesteld. Deze bestuurders zullen zich later voor de politierechtbank moeten verantwoorden. Zij komen hierdoor in aanmerking voor de intrekking van hun rijbewijs.  De bestuurders en hun auto’s zijn ook geen onbekenden voor onze verkeersdienst.
  • Verder nog vaststellingen inzake foutparkeren
    • Paquaylaan op het trottoir – 6 voertuigen
    • Koolmijnlaan op het trottoir – 3 voertuigen
  • 1 bestuurder is geverbaliseerd voor het negeren van de voorrangsregels aan de rotonde Belikstraat en Vogelsancklaan
  • 1 bestuurder is geverbaliseerd voor het gebruik van de gsm achter het stuur

Vrijdag was er tevens ook een snelheidscontrole in de Irislaan na de vele meldingen van het niet naleven van de zone 30 en ook de overlast door sluipverkeer.  Op een dik uur tijd werden 69 voertuigen gescand op hun snelheid. 53 voertuigen reden te snel, waarbij 3 bestuurders in aanmerking komen voor de intrekking van hun rijbewijs. 2 Bestuurders reden tussen de 67 en 70, een laatste 3e reed tussen de 71 en 76 km/u.  Zij zullen zich dus later op de rechtbank moeten verantwoorden voor deze snelheden.

Kris Janssen, Commissaris van politie

Lokale politie Heusden-Zolder

Diensthoofd operationele diensten

Rectorstraat 2 – 3550 Heusden-Zolder

Tel.: 011/450.114

Davina bloemen: bloemstukken voor Allerheiligen

05/10/2020
Beste klanten,
Van donderdag 8 oktober t.e.m. donderdag 22 oktober liggen de voorbeeld bloemstukken voor Allerheiligen uit, zowel klein als groot 🌹
Je kan tijdens deze periode komen kijken en uw bestelling plaatsen.
Wees er op tijd bij 🌹
 
 
 
Davina bloemen: bloemstukken voor Allerheiligen

Volleybal VCK Bolderberg: Nieuw bestuur

05/10/2020

Bij het begin van een nieuw seizoen, dat overschaduwd wordt door de coronacrisis, is de bestuurstructuur aangepast, vernieuwd met een nieuwe ploeg mensen. Ook de ploegen zijn samengesteld die door enthousiaste trainers/trainsters begeleid en gecoacht worden.

En de recrea heren zijn nog steeds actief. Diegene die een balletje wil kloppen loopt eens op een donderdagavond langs.

Wij als redactie en in naam van gans sportief Bolderberg wensen we deze fijne club alle succes toe. Ga gerust eens een kijkje nemen wanneer één van de ploegen een wedstrijd aan het spelen is. Misschien is het wel iets voor u of de kinderen...

Hieronder vinden jullie het nieuwe organigram van VCK Bolderberg en de trainings- en wedstrijdtijden.

Voorzitster:    Julie Schuppen  +32 475 94 48 76 julie_schuppen@hotmail.com
Secretaris:    Jozef Goris +32 475 63 69 44 jefke.goris@gmail.com
Organisatie: Huygens Hilde +32 495 64 70 67 huygenshilde@live.be
Info  &  PR :    Valerie  Vanderspikken +32 499 38 35 33 vanderspikkenvalerie@hotmail.com
Trainster  Starters  Zondag:    10u15 tot 11u45
Jeugdcoordinator: Evert  Van de Perre +32 491 16 67 94 vck.jeugdcoordinator@gmail.com
Trainer  U11 (2 tegen 2) Donderdag:  18u  tot 19u30
Thuiswedstrijden       Zondag  10u30 
Organisatie: Ceulemans Rudi +32 475 20 55 18 rudi.ceulemans@gmail.com
Trainer  Promo 4 Dames Dinsdagtraining: 20u  tot 22u
Vrijdagtraining: 19u30 tot 21u30
Thuiswedstrijden Zaterdag: 17u
Recrea Heren info: Jo Martens +32 476 56 25 71 jo_martens@telenet.be
Training:  Donderdag: 19u30 tot 21u
Thuiswedstrijden: Donderdag: 19u30 

Gezien de toch wel bijzondere tijden, communiceert Volley Vlaanderen op haar website ook regelmatig over de geldende maatregelen tijdens trainingen en matchen.

Deze kan u terugvinden via volgende link: https://www.volleyvlaanderen.be/competitie/covid-19-heropstart/

Een overzicht van de wedstrijdkalender voor de ploegen van VCK Bolderberg, kan gevonden worden via: https://apps.volleylimburg.be/clubs/detail.php?stamnr=L-2095&name=VCK%20Bolderberg&page=info

Noteer alvast  volgende data:

Speculaasverkoop:           31   oktober  2020

Ontbijtmanden:                 31   januari     2021

Pastadag:                         21   maart    2021    (afhaal/ter plaatse) afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

Hou ook zeker onze Facebookpagina in het oog. Bovendien zal er binnenkort een nieuwe website verschijnen.

We rekenen ook dit jaar op jullie steun en we hopen jullie allemaal terug te zien op onze  activiteiten.

Wil je meewerken aan de uitbouw van onze club of een hand toesteken bij een activiteit, aarzel dan niet om iemand van het bestuur aan te spreken.

Vergeet niet om de geldende coronamaatregelen te respecteren wanneer je komt supporteren: dragen van een mondmasker,  1,5 meter afstand bewaren, gegevens voor contact- tracing achterlaten .

Volleybal VCK Bolderberg: Nieuw bestuur
Gemeenterapporten: Heusden-Zolder

Gemeenterapporten: Heusden-Zolder

04/10/2020

Hoe graag woont u in uw gemeente? Hoe veilig voelt u zich er? En hoe tevreden bent u over uw gemeente? Het Belang van Limburg en UHasselt vroegen het aan 10.000 Limburgers. Het volledige rapport vindt u onder dit artikel.

Dit viel de redactie van HBVL, Zahra Boufker en Sanne Deferme, op in de resultaten van Heusden-Zolder. 

Heusden-Zolder scoort 7 op 10 en staat op plaats 35 van 41 gemeenten in Limburg. De Limburgse gemeenten scoren gemiddeld 8/10. Er is zeker nog werk aan de winkel !

Korte inhoud:

1. Relatieve tevredenheid: Op de vraag ‘Hoe graag woont u in uw gemeente?’ antwoorden inwoners van Heusden-Zolder met 7,66 op 10 iets lager dan het Limburgse gemiddelde van 7,95. Daarmee staan ze op de op zes na laatste plaats in de provincie. De algemene tevredenheid wordt dan weer beoordeeld met 7,12, net iets hoger dan het Limburgse gemiddelde (7,06). Op heel wat voorzieningen krijgt de gemeente dan ook hoge punten: cultureel centrum (7,74), huisartsen (8,22), lager onderwijs (8,04) en supermarkten (8,06).

2. Onveiligheidsgevoel: Op de vraag ‘Hoe veilig voelt u zich in uw gemeente?’ antwoorden inwoners met 6,63 op 10. Er zijn maar zes gemeenten die het slechter doen, waaronder ook de andere mijngemeenten. Toch lijkt dat niet overeen te komen met de werkelijke criminaliteit. Volgens de criminaliteitsgraad (het aantal criminele feiten per 100 inwoners) staat Heusden-Zolder zelfs op de 39ste plaats. Alleen in Halen en Nieuwerkerken is er minder criminaliteit. Het onveiligheidsgevoel lijkt dus eerder subjectief.

3. Goede dienstverlening: De inwoners die het afgelopen jaar contact hadden met de gemeente voor de uitwisseling van een dienst, product en/of informatie, beoordeelden de algemene kwaliteit van de dienstverlening met een 7,67 op 10. Daarmee valt Heusden-Zolder nipt buiten de top 10. Op de vraag in welke mate de kwaliteit van de dienstverlening aan de verwachtingen voldeed, antwoorden inwoners gemiddeld met 7,72 op 10. Zowel de burgemeester als de schepenen zijn dan ook erg aanspreekbaar in deze mijngemeente.

4. Uitkijken naar nieuwe sportcomplexen: Hoewel Heusden-Zolder in totaal liefst vijf sporthallen telt, beoordelen inwoners de kwaliteit ervan met 6,07 op 10. Alleen Voeren doet slechter. Misschien brengt de nieuwe sporthal in het centrum van Zolder soelaas. Daar moet tegen 2023 de ‘digitale sporthal’ klaar zijn, met onder meer een dynamische belijning met ledlampen. Daarnaast zou tezelfdertijd ook de velodroom gerealiseerd moeten zijn. Voor ruim 21 miljoen euro krijgen de inwoners niet alleen een overdekte wielerpiste, maar ook een middenplein met vier sportunits, een topgymnastiekhal, een tribune met een capaciteit van 2.000 personen en een medisch centrum. Ook G-sporters kunnen er terecht.

5. Horeca kan beter: Op het vlak van horeca geven inwoners duidelijk aan dat er werk aan de winkel is. De score van 6,23 op 10 ligt ruim onder het Limburgse gemiddelde van 7,25. Nochtans is er een uitgebreid aanbod in Heusden-Zolder. Van een wijnbar tot de horeca op domein Bovy, die herleeft nu het gemeentebestuur de site weer in handen heeft genomen. Daarnaast zijn er tal van multiculturele zaken. Wellicht kan er vooral op het vlak van beleving nog vooruitgang geboekt worden.

Zo reageert burgemeester Mario Borremans (Goed)

Burgemeester Mario Borremans is naar eigen zeggen gematigd tevreden met de resultaten van zijn gemeente. “Ik zie dat we op de meeste punten toch rond het Limburgse gemiddelde scoren, met weinig uitschieters”, zegt hij. Al is de minder goede score voor de sporthal hem ook opgevallen. “We hebben verschillende sporthallen in Heusden-Zolder, maar het klopt inderdaad dat die verouderd zijn. Met de komst van de Velodrome hopen we dat te kunnen verbeteren. We krijgen daar vier volwaardige sportvelden, van hedendaagse kwaliteit. Daarmee gaan we zeker een stap vooruit zetten.”

De goede dienstverlening is volgens Borremans te danken aan het harde en uitstekende werk van de personeelsleden van de gemeente. “Ik denk dat zij heel goed werk leveren. Ook de mensen van de balie. We zetten heel sterk in op communicatie. Ik krijg er regelmatig ook complimenten over van inwoners.”

Voor het onveiligheidsgevoel van zijn inwoners heeft de burgervader niet echt een verklaring. “Onze criminaliteitscijfers zijn inderdaad laag. We zetten wel enorm in op verkeersveiligheid en diefstalpreventie. De politie voert daar verschillende acties rond. Misschien dat het daardoor wat meer leeft bij de mensen?”

De slechte cijfers van de horeca gaat Borremans samen met zijn gemeentebestuur bekijken. “We hebben heel wat goede restaurants en leuke brasseries, maar blijkbaar is dat voor onze inwoners momenteel niet voldoende”, zegt hij. “Of misschien is er niet voldoende samenhorigheid tussen de verschillende zaken. Omdat we uit twee deelgemeenten bestaan, hebben we niet echt één groot centrum. Als gemeentebestuur heb je de horeca natuurlijk niet helemaal in de hand. We kunnen niemand verplichten om een zaak op te starten. Maar we gaan het zeker bekijken met de dienst Lokale Economie.”

Via deze link https://www.hbvl.be/cnt/DMF20201001_95864262?origin=app&gemeente=Heusden-Zolder kan je in detail alle cijferstabellen op de detail-antwoorden lezen in vergelijking met de andere gemeenten van Limburg.

info Het Belang Van Limburg waarvoor dank.

 

SNELHEIDSCONTROLES ! ook in Bolderberg!!!!!!!!!

02/10/2020

info ontvangen van de dienstdoende commisaris van lokale politie H-Z.

Gisteren heeft onze verkeersdienst een snelheidscontrole georganiseerd over 8 verschillende locaties binnen de gemeente, in de namiddag en avond . In totaal reden 1424 voertuigen voorbij onze radar en werden 330 bestuurders betrapt op overdreven snelheid, wat neerkomt op ruim 23%.  

5 bestuurders komen in aanmerking voor de intrekking van hun rijbewijs, waarvan 4 op dezelfde plaats! 

Een eerste intrekking hebben we kunnen vaststellen op de St Jobstraat. Daar reed een bestuurder tussen 116 en 120 ipv de opgelegde 50 km/u.  De 4 andere intrekkingen stelden we vast op de Meylandtlaan waar de snelheid beperkt is tot 70 km/u. 

Twee overtreders reden tussen 121 en126 km/u;
Een derde (auto) reed 136 km/u;
De vierde (een moto) reed 142 km/u.

Verder was nog opvallend dat 6 andere bestuurders net onder de grens van de intrekking van hun rijbewijs reden en in totaal 14 mensen boven de 100 km/u hebben gereden op een plaats waar slechts 70 is toegestaan.

SNELHEIDSCONTROLES ! ook in Bolderberg!!!!!!!!!
Dorpsraad Bolderberg: verslag van gehouden dorpsraad op 28-09-2020.

Dorpsraad Bolderberg: verslag van gehouden dorpsraad op 28-09-2020.

02/10/2020

Via deze link vindt je het verslag van de coronaproof gehouden dorpsraad van ma 28-09-2020.

Verschijnt ook in de Kluizenaer.

https://www.bolderberg.be/nl/dorpsraad/verslagen

Ludo Steemans, voorzitter dorpsraad

Bolderberg: wanneer everzwijnen op bezoek...

02/10/2020

Het is al een tijdje bezig, menige bewoners uit de Galgeneinde, Reëenlaan, Hertenlaan, Patrijzenlaan, Meeuwenlaan, Reigerslaan, Hindenlaan en andere lanen hebben al een tijdje gemeld dat 's vooral nachts, ook overdag gespot, kudde everzwijnen de tuinen erg teisteren en omwoelen. Wij als redactie hebben dat al enkele keren doorgegeven aan de gemeentelijke diensten en vragen de mensen wanneer ze dit zien of ondervinden dit ook te doen, best via de meldingskaart via de link https://www.heusden-zolder.be/klachtenformulier.

Diegene die deze ongenode evers op bezoek gehad hebben kunnen ook best de melding persoolijk gaan doen op het gemeentehuis. De gemeentedienst wil zo snel mogelijk een volledig beeld hebben waar de beesten zich meestal bevinden, zodat men kan gaan optreden.

 

Bolderberg: wanneer everzwijnen op bezoek...
De UEC BMX European Cup gaat niet door

De UEC BMX European Cup gaat niet door

01/10/2020

Vanwege de Covid-19 is er door de UEC en Circuit Zolder beslist om de UEC BMX European Cup Rounds 5&6 hetgeen normaal op 31/10 en 1/11 zou doorgaan, te annuleren. De Europa Cup BMX 2020 wordt uitgesteld naar 2021. Op welke datum moet nog bepaald worden door de federaties UEC, UCI & Belgian Cycling.

Burenbrief Circuit Zolder

Burenbrief Circuit Zolder

01/10/2020

Beste buren,

Leven en werken in een wereld die constant veranderd is niet gemakkelijk. Er is geen enkele zekerheid over wat mag en wat niet mag. Na ruim een halfjaar durven we ons hierover zelfs ‘moeilijk’ uit te spreken. Zo blijkt ook uit alles wat er in ons land beweegt.

Ook in de sport- en eventsector waar wij als Circuit in meedraaien, maakt deze onzekerheid het bijzonder moeizaam om events te organiseren. Eén groot geluk dat we op de blijvende steun van onze gemeente mogen rekenen. Zij helpen ons om de steeds veranderende administratieve manier van aanvragen te verwerken en dit tot een goed einde te brengen.

Zo hebben we bijvoorbeeld moeten wachten op de veiligheidsraad van afgelopen woensdag 23/09 om de juiste procedure te kennen over wat wel en wat niet kan voor de geplande events in oktober, en dan nog blijft alles onder voorbehoud. Gelukkig kunnen het circuit en de gemeente snel schakelen zodoende dat er op vrijdag 25 september ll. de federale goedkeuring binnen kwam waarmee we samen aan de slag konden om alles in detail uit te werken. Dit is een werk dat losstaat van alles wat met de effectieve organisatie van een event te maken heeft, en ook hier loopt niet alles op wieltjes.

De Internationale en Nationale Autosport Federaties leggen bovenop deze wettelijke verplichtingen van de overheid nog eens extra strengere maatregelen op. Een voorbeeld hiervan is de verplichte COVID test die elke deelnemer aan een internationale serie krijgt opgelegd. Dit vraagt van iedereen veel extra energie voor het organiseren van de verplichte voorregistratie, temperatuurmetingen bij betreden en het compartimenteren van het domein zodat de bubbels steeds kunnen gegarandeerd worden.

Grote events

Het spijt ons dan ook dat we jullie niet sneller konden informeren over de eerste ‘grote’ events die er aankomen, nu ja groot? Puur als race op een internationale kalender zeker en vast maar groot in de vorm van omvang en impact op het domein en in de omgeving zeker en vast niet. Evenementen die normaal meer dan 30.000 bezoekers aantrekken worden nu beperkt tot minder dan 1.000.

Zo mochten we 2 weken geleden, wat onverwacht, de FIA WTCR (World Touring Car Cup) en TCR Europe ontvangen tijdens het Touring & Trucks Weekend. Deze series zijn de absolute top van het touringwagen gebeuren op wereldvlak en een echte must voor ons om Circuit Zolder op de internationale kalender te houden. Zij namen de plaats in van het Europees kampioenschap truck racing omdat deze laatste minuut afmelden.

Als kerst op de taart verzamelden de rijders van de FIA WTCR in het initiatief ‘RaceToCare’ ruim € 15.000,-. Deze mooie som gaat naar het UZ Leuven als steun aan het onderzoek tegen COVID-19.

Maar laten we eerlijk zijn, als ‘groot’ event had dit geen impact voor de omgeving.

Kalender 2020

In de vorige burenbrief, van 15 juli, kondigden wij onze kalender aan. Deze blijft ongewijzigd met uitzondering van de BMX wedstrijden. Deze werden beiden geannuleerd omdat deze events onder de huidige maatregelen organisatorisch niet haalbaar zijn. Na jaren van EK’s en WK’s is dit een zware teleurstelling en morele opdoffer voor de BMX-Club en Cycling Unit.  Zij hebben momenteel geen enkel vooruitzicht op een wedstrijd dit jaar, het is full werken naar 2021 om het bestaande te handhaven.

NASCAR

Komend weekend staat het American Festival NASCAR op het programma. NASCAR staat garant voor mooie races met veel spanning, maar het woord ‘Festival’ is in deze tijden te hoog gegrepen. Gelukkig bestaat er livestream, want ook dit event zal met slechts 400 vooraf geregistreerde bezoekers verreden worden. De aanwezige toeschouwers krijgen enkel toegang tot de hoofdtribune aan start/finish, een heel andere en niet echt ‘Zolderse’ beleving merken we op uit reacties. Maar fans kunnen terug live de races beleven en we proberen op deze manier de broodnodige centjes binnen te krijgen al vraagt dit dan ook weer een hele inspanning zoals een groot LED scherm, dagelijkse desinfectie van de zitjes, COVID controle en zoveel meer. Inspanningen die niet in verhouding zijn met de opbrengsten, maar de enige manier om naar de toekomst durven uit te kijken.

DTM

De 2 daaropvolgende weken strijkt het DTM-circus voor het 2de jaar oprij neer op ons Circuit. Na vorig jaar met vlag en wimpel te zijn aangekondigd zal de aanwezigheid dit jaar met veel minder glitters en impact passeren. Geen bijzondere verkeersplannen in de omgeving, geen extra parkings, … enkel de tijdelijke éénrichting (zaterdag en zondag van 07u tot max. 20u) van de Kerkstraat tussen het zwembad en aansluiting Bolderberg en op het Herderspad tussen de Kerkstraat en Sterrenwacht (rijrichting naar Sterrenwacht om zo de bereikbaarheid van de woningen en horeca optimaal te behouden). De reden is een ‘bubbel’ parking in te richten in deze zone om zo een vlotte toegang tot de hoofdtribune te garanderen zonder de woonwijk te belasten.

DTM voor één weekend naar Zolder halen bleek al snel financieel niet haalbaar. Zonder het grote publiek zou dit tot een annulatie van het event leiden. Na veel telwerk en vooral rekening houdend met de TV rechten werd de huidige ‘double header’ een haalbare kaart. Zo blijven we op de internationale DTM kalender en zijn de inspanningen van de laatste jaren om DTM terug naar Circuit Zolder te halen niet tevergeefs geweest.

Voor de organisatie van deze ‘double header’ werd een bijzondere vergunning aangevraagd. Het eerste weekend zal onder een WK statuut verreden worden. Concreet betekent dit dat er op vrijdag 9/10 en zaterdag 10/10 geen traditionele middagpauze zal zijn en zal er zondag 11/10 om 9u ipv 10u gestart worden. Maar in functie van de TV uitzendingen zal het einde op zaterdag om 17u30 en zondag om 17u10 zijn. Zoals alles is deze timing nog onder voorbehoud.

24 Hours of Zolder en Cyclo-cross

Voor de evenementen na oktober zoals de 24 Hours of Zolder op 5, 7 & 8 november en Cyclo-cross op 26 december zijn er op dit moment nog geen duidelijkheden. We dromen ervan deze te kunnen laten plaatsvinden in omstandigheden waarbij COVID-19 overwonnen is en we allen samen naar een normaal en gezond 2021 kunnen uitkijken.

 Toegang

Tijdens de zeer positieve ontmoeting tussen de dorpsraden en de nieuwe algemeen directeur, Harry Steegmans, kregen we de signalen dat er toch velen zijn die het jammer vinden dat ze als buren niet binnen kunnen tijdens onze events. Terecht, ook wij willen het graag anders zien. Daarom hebben we er samen met de gemeente hard aan gewerkt om jullie als naaste buren te mogen toelaten binnen het domein tijdens DTM 1 & 2 en dit gratis. Er mogen 200 personen toegelaten worden tot de zone rond de Villeneuve chicane, BMX, Wheels die we speciaal voor jullie reserveren. De paddock blijft echter wel niet publiek toegankelijk gezien de COVID maatregelen.

Gezien de ook hieraan gekoppelde verplichte voorregistratie en we aan de ingang niemand willen teleurstellen, willen we jullie vragen uiterlijk donderdagmiddag voor het weekend, even een mailtje te sturen naar info@circuit-zolder.be met onderwerp ‘aanvraag inkom DTM’ waarin jullie alle gegevens noteren (naam, straat en nummer, datum dat jullie wensen te komen), daarlangs kan je hierin ook gezinsleden die inwoner zijn in onze gemeente mee opnemen. Jullie krijgen van een retour mail die uitgeprint geldig is als inkombewijs, dit is eveneens een bevestiging dat jullie gegevens op de COVID controle lijst van die dag opgenomen zijn.

Graag nog even de aandacht dat de ingang enkel mogelijk is te voet of met de fiets en dit via GATE 1 (hoofdingang tunnel), voor wie toch met de wagen komt stellen we de parking ‘Zwembad’ gratis open. De verplichting voor het dragen van een mondmasker en de afstand regel is ondertussen uiteraard een evidentie geworden.

Bij de 24u willen we jullie, onder voorbehoud, eveneens al uitnodigen maar dan op de hoofdtribune. Ingang via GATE 3 (Herderspad/Pits) en dit via dezelfde registratie procedure.

Het zal helaas niet direct een burenfeestje worden, maar we hopen toch dat buurt en Circuit Zolder zo terug fysiek in elkaar groeien na tijden van lock-down.

Voor vragen of opmerkingen, altijd welkom op het gekend adres info@circuit-zolder.be of  011/85 88 99.

Met veel sportieve buren groeten,

Circuit Zolder team