Toneel Klein Teater

Vrunstraat 139
3550 Heusden-zolder /Bolderberg

Toneel Klein Teater

Klein Teater Bolderberg werd in 1970 onder deze naam boven de doopvont gehouden. Het doel is nog steeds hetzelfde gebleven, met een groep enthousiaste mensen een theaterstuk brengen waar het publiek van kan genieten.

Mensen bij elkaar brengen tijdens de creatie van het stuk, op en naast het scène, gedurende de opvoering en erna. Als één grote familie waar iedereen zijn plaats kan vinden.

De personages die door de acteurs vertolkt worden ook zo “authentiek” mogelijk gebracht. Om zo het publiek te laten genieten van hedendaagse en herkenbare situaties.

Momenteel bestaat het gezelschap 48jaar en zijn de voorbereidingen begonnen om binnen twee jaar het vijftigjarige bestaan te vieren samen met een Koninklijke titel als erkenning.

De ultieme test ieder jaar opnieuw is de première voor het publiek. Zal het stuk gesmaakt worden, wanneer wordt er voor het eerst gelachen of geklapt…. Van één ding mag men zeker zijn, de spelers en heel de entourage smijt zich iedere keer voor de volle honderd procent.

Ons gezelschap staat uiteraard ook open voor nieuwe leden die zich op één of andere manier willen inzetten. hiervoor zijn diverse mogelijkheden; acteur grime, decorbouw, licht & geluid, souffleren, rekwisieten- en kledij-beheer, leescomité. Als één hechte groep bouwen we zo ieder jaar naar een leuke voorstelling waar iedereen van kan genieten.

Het bestuur van het gezelschap rust op verschillende schouders. Roger Philtjens neemt de rol van secretaris, Véronicque Debondt is de voorzitster en wordt verder geholpen door Rita Flossie als penningmeester en verder een aantal enthousiaste medebestuurders; Nathalie De Regge, Rita Van Asten, Jim Broux, Wim Vanlaer en Ghislain Hendrickx.

Wil u meer weten en de laatste nieuwtjes kennen kan u terecht op onze eigen website www.kleinteaterbolderberg.be

 

Contactgegevens

Roger Philtjens
+3211250919
klein.teaterbolderberg@gmail.com
http://www.kleinteaterbolderberg.be