Vrouwen mogen slippertje maken

Vrouwen mogen slippertje maken

20/02/2020

Op zondag 8 maart is het internationale vrouwendag. ProMove organiseert ter gelegenheid van deze feestdag een heel bijzondere rijvaardigheidscursus. Exclusief voorbehouden voor dames, inclusief een pakket verwennerijen in en op haar infrastructuur op Circuit Zolder.

De autowereld een mannenwereld? Vergeet het maar. Het rijvaardigheidscentrum ProMove wordt operationeel geleid door een vrouw. Annelien Nys stuurt een 40-tal lesgevers aan die projecten uitvoeren op de trainingscentra in Heusden-Zolder, Andenne, Roeselare en Brugge.

“Op deze locaties beschikken we ook over receptieruimtes en vergaderzalen die worden verhuurd. Het leek me een leuk idee om deze lokalen eens een originele invulling te geven. We vergeten uiteraard onze core-business niet, want alles draait om een initiatie Car Control op onze rijvaardigheidspiste. We leren hoe je kan voorkomen dat je in het verkeer een slippertje maakt en daarnaast voorzien we in ons gebouw allerlei leuke randactiviteiten. Zo zal Bo Tijskens van Blush and Blend er een make-up workshop geven, is er een pop-up winkel van Les Soeurs en kunnen de deelnemers aanschuiven voor de heerlijke vegan-gebakjes van Peas en de gezonde sapjes van Jusré”, aldus Annelien Nys.

Er zijn sessies van 10u tot 12u, van 13u tot 15u en van 15u tot 17u. De prijs bedraagt € 75,00 per persoon. Kom je met drie personen, dan betaal je slechts € 200,00. Inschrijven kan via www.promove.be/nl/vrouwendag. Na afloop ontvangt iedereen een leuk goodiebag met onder andere geurtjes van Parfum de Linge en granola-reepjes van Seppe’s Granola.

Contact: Annelien Nys – 0477 43 73 88 – annelien@promove.be

Info Promove