Vrije basisschool Bolderberg: brengt op 3 mei

Vrije basisschool Bolderberg: brengt op 3 mei "Peter en de Wolf"

11/02/2020

Zoals jullie misschien reeds van jullie zoon of dochter hebben vernomen, zijn zij in de klas in samenwerking met de academie prachtige knutselwerken aan het maken in het kader van ‘Peter en de Wolf’.

De koninklijke harmonie komt in de klas om de instrumenten die in het verhaal voorkomen te tonen en te bespelen. 

Ik ben dan ook heel blij dat wij deze samenwerking hebben zodat onze kinderen de kans krijgen om hun werk tentoon te stellen in ZOLDER LUCHTFABRIEK.

OP ZONDAG, 3 MEI OPENT DE TENTOONSTELLING om 15.00 uur.

Er is ook de mogelijkheid om kennis te maken met instrumenten op een interactieve wijze.

Om 16.00 uur volgt dan de voorstelling in de schouwburg van de Muze. (Dit zal ongeveer 40 minuten duren, dus toegankelijk voor alle leeftijden.)  Hier zal de harmonie het verhaal van Peter en de Wolf begeleiden tijdens de vertelling.  De zandkunstenaar zal het verhaal projecteren op groot scherm.

Daarna is het mogelijk om een glas te drinken.

De kaartenverkoop voor Peter en de Wolf op 2 en 3 mei 2020 is gestart! Twijfel niet te lang want er zijn maar 2 voorstellingen. Voor deze productie zijn we genomineerd voor de VLAMO Award 2020 en werken we samen met 7 partners: De Zanderling - Zandkunstenaar Immanuel Boie, Vrije Basisschool Bolderberg, cultuurcentrum MUZE, CVO De Verdieping, Academie Heusden-Zolder, Bart Demyttenaere en Gemeente Heusden-Zolder. We kijken er naar uit!

LET OP : Enkel de voorstelling van zondag, 3 mei 2020 zal vooraf gaan met de belevingstentoonstelling.  Dus niet de voorstelling (première) van zaterdag, 2 mei 2020.

https://ticketshop.ticketmatic.com/cc_muze/shop?l=nl 

info Annette Palmers directrice VBB.

de redactie bolderberg.be

LS