Basisschool Bolderberg doet mee voor het goede doel

Basisschool Bolderberg doet mee voor het goede doel

13/12/2019

De warmste week, en onze school met de kinderen en leerkrachten doen uiteraard mee voor een goed doel.. Namelijk centjes bij elkaar krijgen om voor de minder bedeelden onder ons een fijne Kerst te kunnen geven. Dit voor de organisatie voor welzijnszorg st Vincentius Heusden-Zolder. lees meer op hun website https://welzijnszorg.be/projecten/st-vincentius-heusden-zolder#

Wat deden de kids ? Zij puurden het nuttige aan het aangename en gingen boeken lenen bij de bibliotheek waarbij zij telkens enkele centjes met plezier in een "spaarpot" staken. Voor de ouders van de leerlingen en peuters NE GEWELDIGE MERCI om hieraan mee te werken.

Even de cijfers: 6745 boeken werden ontleent aan de schoolkinderen van Bolderberg, straf hé. Wat bracht dat op ? 2200 EURO 'S die vrijdagmiddag met plezier aan Jef Aerts overhandigd werden door de schoolkinderen en directrice Annette Palmers. Hij was daar uiteraard superblij mee, had dat helemaal niet verwacht, en vertelde dat zij, St Vincentius, op 28 december een groot kerstfeest inrichten in het Kuypershof voor de mensen die het minder goed hebben.

Hartverwarmend is dit...

Voor foto's klik op "lees verder"

de redactie

LS