Wandelen met de Limburgse wandelaars uit Bolderberg

Wandelen met de Limburgse wandelaars uit Bolderberg

29/11/2019

Wandel jij graag in goed en klein gezelschap?

Wij, De Limburgse wandelaars, zijn een groep wandelaars die hoofdzakelijk vanuit Bolderberg komen. Alhoewel er ook wandelaars bij zijn van Stokrooie, Hasselt, Zonhoven en zelfs Wellen. Wij wandelen elke woensdagnamiddag ergens in Limburg over een afstand van 9 tot 12 km. In de wintermaanden vertrekken we om 13u30 op de afgesproken plaats. In de zomer, als de dagen langer zijn, vertrekken we om 14u00 op de plaats van vertrek. Is de wandeling gedaan dan gaan we gezamenlijk in een plaatselijk café, of komen we naar Bolderberg, om de dorst te lessen en nog wat na te praten.

Momenteel bestaat de groep uit 14 wandelaars. Wij zijn geen club of vereniging. Alleen een groep mensen die graag gaan wandelen.

De wandelingen zijn geen standaard wandelingen maar allemaal wandelingen die zelf uitgestippeld zijn om zoveel mogelijk van de natuur te kunnen genieten en van alle mooie zichten en plekjes die Limburg rijk is. Verloren lopen doen we zeker niet, elke wandeling zit in het GPS-systeem van Francis...

Interesse om eens een wandeling mee te doen? Wil je de groep eens leren kennen? De meeste van ons zijn tussen de 60 en 70 jaar, of er net iets over.

Neem contact op met:

Francis Holsteyns via 0477/25.51.51

Ludo Steemans via 0475/45.44.39

of via wandelaars@bolderberg.be

 

info Francis Holsteyns