Bolderberg koerse: de kop is er af en er werd gekoerst.. update

Bolderberg koerse: de kop is er af en er werd gekoerst.. update

25/08/2019

Update:

Met een 42-tal wielertoeristen (zonder licentie), opgedeeld in -40 en +40-jarigen vertrok men om 14.30 uur onder een zalig zonnetje voor een bochtrijk parcours. Vertrek en aankomst bij 't Bolderke Galgeneinde moest men 13 keer richting Regenbooglaan, over de zware helling sterrenwacht, om dan af te dalen naar de reëenlaan, Vossenlaan, stukje St Jobstraat en terug Galgeneinde. En er werd er stevig de pees opgelegd, vooral door Rob Vangenechten de winnaar reeks -40jarigen die zich licht afscheidde. Ook Pepijn Verbruggen wist zich te onderscheiden door de reeks bij de +40jarigen te winnen. (zie foto met beide winnaars). Van harte gefeliciteerd.

Om 17.00uur vertrokken een 12-tal dorpelingen-inwoners H-Z voor 10 ronden terwijl de zon al voor 30° gezorgd had. Tempo lag een stukje lager...

Sven Reviers uit H-Z won bij de -40jarigen, Awin Mesotten heren 40 tot 50 jaar en Eddy Thones bij de +50jarigen. Proficiat allemaal, ook diegenen die niet gewonnen hebben, pracht prestaties.

Jaak Myny speelde Michel Wuyts alsof hij nog anders gedaan had. Veelzijdig man....

Er zijn voor de organisatie nog wat werkpunten maar mogen tevreden terugkijken naar hun 1ste organisatie Bolderberg koerse..

Verdere detailuitslagen vindt je op de website van TTHZ cycling team. www.tthz-cycling-team.be 

Sfeerfoto 's klik op "lees verder".

De redactie

LS