Wat hebben Viversel, Zelem en Grillmasters gemeen?

Wat hebben Viversel, Zelem en Grillmasters gemeen?

05/07/2019

Het antwoord hierop is zeer simpel: Myriam en Peter wonen in Viversel op de grens met Bolderberg en zijn sinds vorig jaar de nieuwe eigenaars van het Sint-Jansbergklooster te Zelem. Dit prachtig gerestaureerde klooster met zijn kapel uit 1329 is zeer geliefd bij trouwlustigen.

Ook de crew van Grillmasters vond en vindt dit een prachtlocatie voor hun American BBQ wedstrijd. Zij hebben er verschillende afleveringen ingeblikt die te zien waren op TV. Op zaterdag 13 juli 2019 (18u30 - 00u30) zullen de winnaars van de Grillmasters terug keren naar het Sint-Jansbergklooster voor een heuse barbecue.

BBQ fans kunnen deze fantastische avond mee beleven in dit historisch kader en culinair verwend worden door de winnaars van Grillmasters?

Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een BBQ-menu ontworpen geïnspireerd op de VS, de bakermat van de BBQ. Na een warme ontvangst met een glaasje bubbels, kan U genieten van een uitgebreid eetfestijn in een betoverend kader! Ontdek en ervaar zelf waar de opnames plaats vonden.

Prijs? 70€ per persoon (incl dranken)
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@sint-jansbergklooster.be/.

 meer info op www.sint-jansbergklooster.be