Bloemen Davina: bloemenabonnement

Bloemen Davina: bloemenabonnement

25/06/2019

Bloemenabonnement
De gemakkelijkste manier om het hele jaar over verse bloemen te beschikken.
Bloemstukken op maat afgestemd op jouw stijl en inrichting. Vanaf €20 per bestelling.

Een saaie werkruimte verrijken, een beeldig ruikertje in de wachtruimte of een indrukwekkende creatie vol kleuren... Bloemen vrolijken elke ruimte op.

Helaas kopen we bijna uitsluitend bloemen voor speciale gelegenheden, of hebben we niet altijd tijd om het oude boeket te vervangen door een nieuw boeket. Dat is waarom we het bloemenabonnement aanbieden.

Je kiest zelf of de bloemen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks door Bloemen Davina wilt laten bezorgen. Telkens wordt er een zorgvuldig, handgemaakt boeket / bloemstuk bezorgd.

Hoe werkt het?

1.      Kies je budget.

Bel ons op of plan een gratis consult om je stijl, voorkeur en inrichting te bespreken. Je kiest het budget en onze bloemenschikster gaat voor jou aan de slag.

2.      Plan de levering

We bieden een op maat gemaakt bloemenabonnement aan. Kies een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering en wij zorgen voor de rest.

3.      Geniet van het arrangement
 
Wij staan in voor de bezorging van je bestelling. Leun achterover en geniet van uw eerste boeket / bloemstuk. Zo simpel is het.Wat je moet weten…

Wat is een bloemenabonnement?
Een bloemenabonnement vereenvoudigt het periodiek aankopen van bloemen. Je kan bloemen volgens een vast schema laten leveren, bijvoorbeeld een keer per maand. Op die manier vergeet je niet langer om die oude, verwelkte bloemen te vervangen.

info Bloemen Davina