Circuit Zolder zit niet stil.... Er zijn volop werken binnen het circuit aan de gang. Dit voor een tof circuit Zolder seizoen 2019.

Circuit Zolder zit niet stil.... Er zijn volop werken binnen het circuit aan de gang. Dit voor een tof circuit Zolder seizoen 2019.

06/02/2019

Even een korte update van alle werken:

Zoals men soms kan horen is de grondwerker Vaes in opdracht van Traflux (onze nieuwe afvalverwerkingspartner) begonnen met het uitslijpen van het asfalt daar waar de semi ondergrondse containers zullen geïnstalleerd worden.

Over de ‘berg’ zijn dan weer de werken door Pius Floris in opdracht van regionaal landschap volop in uitvoer voor het project ‘groenbuffer’ en is de aannemer Heeren bezig met het plaatsen van de infiltratie putten ter aanpak aquaplanning Villeneuve bocht.

Is de aannemer Heeren daarboven ook volop bezig met het vernieuwen van de verzakte curbs uitkomende bocht Villeneuve, voor de tunnel links en uitkomen JX Chicane.

Daarlangs is onze huisaannemer EL systems begonnen met het vervangen van de oude TL verlichting in de boxen naar LED verlichting, zijn de werken tbv het versterken van het WIFI netwerk in de boxen ifv DTM aangevat (ruim 500m internet bekabeling), zijn we 2,3km bekabeling aan het trekken voor bijkomende safety light en blijven we uiteraard bezig met renovatie werken om er in de lente terug lente fris voor te komen.

foto's zie "lees verder".

 

info circuit Zolder