Circuit zolder: aanvraag medewerkers DTM Circuit Zolder

Circuit zolder: aanvraag medewerkers DTM Circuit Zolder

31/01/2019

Circuit Zolder zoekt lokale verenigingen die mee willen werken bij de grootste race van het jaar.

Beste vereniging,

Mogelijk hebben jullie al opgevangen dat we na veel inspanningen, dit jaar terug DTM mogen verwelkomen, in de volksmond de F1 van de toerismewagens genoemd.

Met zijn terugkeer zullen naar schatting 70.000 DTM-fans afzakken waaronder velen uit de buurlanden. DTM is een echte Europese competitie, zo brengt dit bijvoorbeeld Zolder in 150 landen live op TV.

‘the boys are back in town’ was de uitspraak waarmee we dit avontuur terug zijn ingestapt. DTM is ontstaan in Zolder en brengt ons ook terug naar de roots. We hopen op de tijden van de jaren 70, 80 waarin ook heel de omgeving betrokken was met de handeling en ontvangst van de massa aan bezoekers.

Dit is de reden dat we jullie even aanschrijven, we zijn op zoek naar lokale verenigingen die met een team van minimaal 10 personen kunnen mee in te staan met de organisatie op zaterdag en zondag. Dit kan gaan van parkingbegeleiding, tribune toezicht, ticket controle, publieksbegeleiding, buurtcontrole,…

Een dagdienst zal bestaan van +- 07 tot 19u (nog nader te bepalen) en mag door meerdere personen of verenigingen gedaan worden. We vragen wel 1 verantwoordelijke als contactpersoon en iedereen moet minimaal 16 jaar zijn.

Uiteraard moeten jullie dit niet voor niets doen en vergoeden wij jullie vereniging per dagdienst met 500euro vrijwilligersvergoeding. We voorzien ook een tentje en vestjes om herkenbaar te zijn, zo het kan graag door jullie aangevuld met een herkenbaarheid van de club of vereniging om zo al direct de sfeer voor alle bezoekers juist te zetten, ‘maak er een gezellig, veilig en buurtvriendelijk feest van’.

Mochten jullie interesse hebben of nog enkele vragen; mijn collega Peter Beliën staat hierbij in copy en zal jullie graag verder helpen. peter.belien@circuit-zolder.be , of telefonisch inlichtingen vragen via 011/85 88 88 - info@circuit-zolder.be 

Met sportieve groeten, 

Have a FUNFASTIC day!

info DAVID VANDERBEEK  Infrastructure & Logistics Manager

Tel: +32 11 85 88 84