Bolderberg: 2de bierhappening van zaterdag 9 maart een voltreffer: update datum 2020!

Bolderberg: 2de bierhappening van zaterdag 9 maart een voltreffer: update datum 2020!

29/11/2018

Louis Hauquier en Benny Smeets hadden het goed voorbereid, voldoende reklame gemaakt via de sociale media 's en de klassieke affiches en banners, maar gisteravond heeft de Witte zaal vanaf 15.00 uur volgezeten tot wel bijna 22.00 uur. Een 220 bierliefhebbers en sympathisanten hebben genoten van een 45-tal biersoorten zoals de klassieke pilsbieren, amber, witte bieren, bruine bieren, stouts en de blondjes waaronder vele trippels. Van de 45 bakken waren er nog amper een 10-tal over. Goed "geproefd" zou ik zeggen. Vele leden van de Limburgse biervrienden waren ook aanwezig, waarvoor dank. Ook een dank u wel aan de helpers van dienst...

En natuurlijk stond de "Bolderbergse trippel", het blonde bier uit Bolderberg en ontwikkeld door Louis en Benny erg in de belangstelling en werd zeer frequent geproefd... Elk uur werd een doos vol biersoorten geloot, mooi versierd en geschilderd door onze schoolkinderen, waarbij telkens gelukkigen waren.

Druk op "lees verder" daar vind je sfeerfoto 's en een video van gisteravond.

Voor de volgende bierhappening: update: noteer zaterdag 14 maart gewijzigd in zaterdag 7 maart 2020 in uw agenda. We zijn al gestart met de voorbereiding waarbij nieuwe en meerdere bieren gepresenteerd zullen worden. TOT DAN !

 

info redactie bolderberg.be