24-hours of Zolder, zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018. Allen op post!

24-hours of Zolder, zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018. Allen op post!

25/07/2018

Op 11 en 12 augustus is het weer een feest als vanouds

EEN LEVENDE LEGENDE
24 uur lang scheuren tal van piloten in flitsende wagens tegen topsnelheid over het circuit om zoveel mogelijk rondes af te leggen. Dat zijn sinds1976 de onvervalste ingrediënten van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder.

Tijdens de 24 Hours of Zolder, tellend voor het Belcar Endurance Championship en waar dubbele punten te verdienen zijn, gaan de piloten en hun bolides de strijd aan met elkaar, zichzelf én de tijd. 24 uur lang, 4 km lange ronde na ronde pure concentratie. Duizenden scherpe bochten, 36.000 schakelmomenten, adembenemende remmanoeuvres en andere straffe toeren – allemaal tegen topsnelheid. De ‘Grid Walk’ en het verrassende entertainment in de paddocks zijn de kers op de racetaart.

de prijzenpot van € 10.000 spreekt tot de verbeelding. Daarnaast zijn er leuke activiteiten gepland en voor de kleinsten wordt er een heus kids village gebouwd. De moeite dus!

Nieuw sinds vorig jaar is ook de samenwerking met Eleven Sports, een wereldwijd sportnetwerk dat internationale en lokale sporten op het scherm brengt. Zij zenden de Eleven Sports 24 uur live zaterdag en zondag vanop het circuit uit. De livestream is te volgen op https://www.elevensports.be/ en op de applicatie van Eleven Sports. Zo moet niemand iets van het race spektakel missen! 

TICKETS    PRE-ORDER   OFFICE
Zondag       €15                   €20
Weekend    €30                   €35

Gratis toegang voor inwoners Heusden-Zolder en kinderen geboren op of na 1 januari 2006.

More info: info@circuit-zolder.be

 

Info circuit Zolder