Klein teater Bolderberg: nieuws in coronatijden...

Klein teater Bolderberg: nieuws in coronatijden...

03/05/2021

De Covid pandemie heeft vorig theaterseizoen flink in de war gestuurd. Onze theaterploeg had met de nodige voorzichtigheid toch gerepeteerd om ons publiek opnieuw te laten genieten van een lach en een traan.

Helaas verviel heel ons jubileum programma van het 50 jarig bestaan. Intussen werden we wel met een Koninklijke titel beloond voor de inspanningen van de voorbije vijftig jaren. 

Het stuk dat we begin 2021 niet hebben kunnen brengen willen we begin 2022 opnieuw programmeren.  “ Verloren Dromen” van Peter Opstaele, in een regie van Els Moons.

Dromen doen we van een zaalbezetting als voorheen maar we werken natuurlijk ook een plan B uit met eventueel beperkte zitplaatsen en een video-opname. Precieze data en info volgen weldra ...

Verloren Dromen

Maria is een oud vrouwtje dat in haar krotje aan de rand van de maatschappij leeft. De bouwpromotoren maken jacht op haar huisje, maar Maria (Vuile Marie) wil van geen wijken weten. Na een slopende onteigeningsprocedure slaagt men er toch in om haar te verdrijven.

Maar voor het zo ver is vloeit er nog heel veel water naar zee. Maria drijft op verschillende manieren de spot met het establishment en leert intussen ook twee leuke kinderen kennen, die het zonnetje in haar leven worden. Verder moet ze ook optornen tegen de vele vooroordelen die er rond haar persoontje bestaan.

Een verhaal uit het leven gegrepen met veel lachwekkende en emotionele momenten.

Volg ons ook via

https://kleinteaterbolderberg.be

https://www.facebook.com/kleinteater

 


 

Info Roger Philtjens

de redactie bolderberg.be