Nieuwsbrief

Nieuwsbrief "Kluizenaer" ontvangen: nu inschrijven

12/04/2021

Met de inschrijvingsknop die je vindt bovenaan de homepage van www.bolderberg.be kan je inschrijven voor het maandelijks ontvangen van een nieuwsbrief Kluizenaer.

Naam, voornaam en mailadres invullen, akkoord gdpr-regels aanvinken. Nadien krijg je een mail ter bevestiging, en klaar is kees... Voor de rest hoef je niets meer te doen en krijg deze nieuwsbrief iedere 1ste week van de maand in uw mailbox. Via deze nieuwsbrief kan je jouw ten allentijde uitschrijven.

Nieuwsbrief Kluizenaer maand april 2021 als een testversie vindt je via de link Dorpsraad | Nieuwsbrief Kluizenaer | Bolderberg te Heusden-Zolder in Limburg op de website www.bolderberg.be 

Binnen onze dorpsraad was men van mening om het nieuws over Bolderberg in een nieuw jasje te gieten, een modern jasje in de vorm van een nieuwsbrief.

Zo wordt de verouderde prachtige 51-jarige dorpskrant 'de kluizenaer' vervangen door de nieuwe nieuwsbrief "KLUIZENAER" die digitaal maandelijks in de 1ste week van de maand verschijnt. Hierbij zal het nieuws van en voor Bolderberg prominent blijven, aangevuld met nuttige weetjes en informatie van de gemeentelijke website of andere overheden, dorpsverenigingen, en al wat nuttig kan zijn. Dit gebeurd meestal met one-liners waarin links naar derden opvallend geplaatst worden.

Voor diegene die nog een papieren versie wensen wordt deze nieuwsbrief vertaald in tekstuele samengevatte korte verhalen van de laatste 3 maanden. Zal bv. de 1ste week juni 2021 en verder 3-maandelijks verspreid en rondgebracht worden (nog een 48-tal). Men mag dit opgeven naar kluizenaer1970@gmail.com. wanneer men dit wenst.

En wie nieuws of info wil in deze nieuwsbrief voor zijn club, vereniging, dorpsleven of nuttige info: gelieve deze voor einde maand over te maken via mail kluizenaer1970@gmail.com in word-formaat en foto 's in jpg of jpeg of png. Video in mp4 formaat.

Ludo Steemans

voorzitter dorpsraad

De redactie

bolderberg.be  LS