Voor de handelaars van Bolderberg: KOOP LOKAAL !!!

Voor de handelaars van Bolderberg: KOOP LOKAAL !!!

26/03/2021

In één woord: DRAMATISCH voor onze Bolderbergse handelaars wanneer morgen 27/03 de volgende lockdown ingaat.

Daarom onze oproep als dorpsraad & BHV, STEUN ONZE LOKALE HANDELAARS EN KOOP LOKAAL.

Niet-essentiële winkels op afspraak
Niet-essentiële winkels mogen enkel klanten ontvangen op afspraak, waarbij het maximaal aantal klanten dat tegelijk binnen mag, afhangt van de grootte van de winkel en met een absoluut maximum van 50 personen. Twee personen uit hetzelfde gezin mogen samen de winkel binnen.
Van elke handelaar vindt je via sociale media (facebook, instagram, whattsapp) gegevens om te telefoneren, mailen, bericht sturen of misschien online reserveren.
Leveringen aan huis en ‘click-and-collect’ blijven mogelijk op voorwaarde dat er geen fysiek contact is en de winkelruimte niet betreden wordt.
 
Sluiting niet-medische contactberoepen: de schoonheidssalons; de niet-medische pedicurezaken; de nagelsalons; de massagesalons; de kapperszaken en barbiers; de tatoeage- en piercingsalons.
Ook zij verkopen online de nodige producten die je nodig hebt. Alleen de verzorgende handen ontbreken..Ook vindt je via sociale media (facebook, instagram, whattsapp) gegevens om te telefoneren, mailen, bericht sturen of misschien online reserveren.
 
Essentiële winkels (onder meer voedingswinkels, apothekers, maar ook winkels voor hygiëne-producten, kledingstoffen, bloemen en planten, telecomwinkels en kranten- en boekenwinkels) mogen klanten blijven ontvangen zonder afspraak.
 
En zeker niet te vergeten de horecazaken die al maanden verplicht dicht zijn.
Zelf ondervonden, zij doen hun uiterste best om voor jullie iedere dag kwaliteit aan te bieden om via take-away lekkere schotels of menu 's ter beschikking te stellen. Ook de horecazaken hun gegevens vindt je via sociale media (facebook, instagram, whattsapp) om te telefoneren, mailen, bericht sturen of misschien online reserveren.
 
Ludo Steemans
voorzitter dorpsraad
de raadsleden

de redactie bolderberg.be  LS