Spar Bolderberg heeft een hart voor de buurt

Spar Bolderberg heeft een hart voor de buurt

04/03/2021

Van 4 maart tot en met 31 maart kunnen de klanten van Spar Bolderberg via een crowdfunding-actie meesparen voor de aankoop van een automatische externe defibrillator (AED). De toestellen zullen vanaf april 2021 aan de buitenzijde van de winkel geplaatst worden. Zo zullen ze dag en nacht toegankelijk zijn voor alle buurtbewoners. Spar Bolderberg hoopt met deze hartverwarmende actie veel klanten enthousiast te maken voor een initiatief dat heel de buurt ten goede komt. Spar werkt voor dit project samen met vzw HeartSaver (www.heart-saver.eu ).

Eenvoudig schenken

Onze Klanten kunnen op twee manieren bijdragen aan de aankoop van een AED-toestel. Ofwel laten ze hun kassaticket afronden naar de eerstvolgende euro, bijvoorbeeld van 10,12 naar 11 euro, goed voor een gift van 88 eurocent. Ofwel kunnen klanten ervoor kiezen om eenvoudig 1, 2 ,3 of 5 euro te schenken.

Als er tijdens de actieperiode meer wordt ingezameld dan nodig, schenkt Spar Bolderberg het resterende bedrag aan een lokaal goed doel. Mochten de giften daarentegen de kostprijs niet volledig dekken, dan leggen Benny en Tim de rest bij. Zij nemen ook de jaarlijkse kosten voor onderhoud, verzekering en 24/7 monitoring op zich.

Een hart voor de buurt

"Als buurtsupermarkt steunen we uiteenlopende lokale initiatieven. Een plotse hartstilstand kan iedereen overkomen”“Door samen met onze klanten te investeren in een AED-toestel, kunnen we levens redden in onze buurt.”

Zie video

https://youtu.be/Cs1942pLcps

 

 

info spar Bolderberg