voorstel krokusvacantie: in Bolderberg

voorstel krokusvacantie: in Bolderberg

09/01/2021

Cindy Rousseau doet volgende oproep:

Hallo allemaal.

Ik zou graag tegen de krokusvakantie een leuke wandel /step/fiets route maken met rebussen/ quizvragen /doe dingetjes voor de kinderen. Ik zou dan een website maken waar mensen kunnen zien op welke adressen of plaatsen (Mss bovy) er doe dingetjes zijn voor de kinderen. Mijn vraag is of jullie mee willen helpen. Ik kan het lamineren zodat het tegen water en wind kan. Jullie maken een blad met daarop een quizvraag of rebus of doe dingetjes.  ( wel corona regels respecteren ) jullie bezorgen mij jullie adres zodat ik dit op de website kan zetten. Als ze alles gedaan hebben mailen ze hun antwoorden door naar het mailadres op de website en wordt er nadien een winnaar gekozen. Wie heeft er zin om mee te helpen met een opdracht aan je huis of brievenbus te hangen.? 😉

Met vriendelijke groeten

Rousseau Cindy

mailadres rousseaucin@hotmail.com

 

de redactie

bolderberg.be  LS