Scouts Bolderberg: Spaghetti vélognaise. LEKKER MEEDOEN !

Scouts Bolderberg: Spaghetti vélognaise. LEKKER MEEDOEN !

28/09/2020
Beste leden, ouders en sympathisanten,
Het werkingsjaar 2020-2021 plaatst onze scoutsgroep voor heel wat uitdagingen. Eén daarvan zijn de werkingsmiddelen die we gewoonlijk kunnen verzamelen via de talrijke initiatieven van onze leden, leiding en VZW. #Feest, de fuiven van onze Givers en Jin, de spaghettidag, de wafelverkopen etc... vallen dit jaar in het water.
Om dat toch voor een stukje goed te maken, met jullie hulp, lanceren we 'Spaghetti Vélognaise' : een overheerlijke spaghetti, een dessertje en een flesje aangepaste wijn aan uw voordeur bezorgd op zaterdag 24 oktober 2020 !
Wij zorgen voor een royale portie picobello spaghetti, jullie maken het thuis gezellig én gemakkelijk ! Kies je voor de enige échte Spaghetti Vélognaise of ga je voor de Veggie ? Een heerlijk dessertje krijg je er sowieso bij, gemaakt door onze Jin !
Schrijf je nu in, samen met al je familieleden, vrienden, kennissen en buren voor onze heerlijke Spaghetti VOOR 17 oktober 2020 via : https://docs.google.com/.../1FAIpQLScJJLbsOGZHLu.../viewform
We klinken samen, virtueel, op een gezellige avond en een fantastisch scoutsjaar!
Dank alvast voor jullie enthousiaste deelname !
De voltallige leidingsploeg, VZW en het Spaghettidagteam van Scouts Trappers Bolderberg
Bij vragen, gelieve contact op te nemen met Steltral : 0472/715905
 
Wanneer: Zaterdag 24 oktober 2020 van 18:00 - 20:30
 
Bij jouw thuis geleverd op een gewenst uur volgens het inschrijvingsformulier! https://docs.google.com/.../1FAIpQLScJJLbsOGZHLu.../viewform
 
Openbaar · Georganiseerd door Charlotte Vertessen
 
 

info fb pagina scouts bolderberg.

de redactie bolderberg.be  LS