Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Op 3 juni opent pop-up op Domein Bovy

Op 3 juni kan iedereen weer op Domein Bovy terecht voor een drankje. Voorlopig zal De Winning dit doen vanuit het pannenkoekenhuisje. De bedoeling is echter dat zij nadien, wanneer de aanpassingen klaar zijn, naar het Gasthof gaan. Ook het hotel, als het R.U.P. is goedgekeurd. Zal door de Winning uitgebaat worden. Met deze partner haalt de gemeente zeker een valabele partner binnen die niet aan zijn proefstuk toe is. In Lummen kan je al verschillende jaren terecht voor een lekker ijsje of om biologische groenten te kopen die zij zelf winnen.

De Winning gaat ook niet zelf en alleen functioneren. Neen zij willen graag samenwerken met lokale partners om allerlei activiteiten te organiseren.

Het moet gezegd dat het Domein al een grote gedaanteverwisseling heeft ondergaan. Dit zal binnenkort nog duidelijker worden als de bloemen in bloei staan. Er is ongeveer 2 ha ingezaaid.

 Voor de dierenweide is het nog even wachten op de nodige vergunningen (R.U.P.?). De plannen liggen alvast klaar en de dieren wachten om zich terug aan de kinderen te kunnen vertonen.

De toestellen op speelplein, die momenteel zijn wegens veiligheidsredenen, zullen terug opgebouwd worden. Het speelterrein zal de centrumspeeltuin worden voor Viversel en Bolderberg. Het eerste toestel zal nog deze zomer verschijnen de rest volgt later.

Nu maar hopen dat het R.U.P. aangepast gaat worden naar de wensen van de Bolderbergse gemeenschap en niet naar politieke speculanten.

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments