Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Bart Duvivier, de wereldreiziger vordert gestaag in zijn 1tje

Van deze fantastische fietsreis van Bart Duvivier wonende in onze gemeente en connecties met Bolderberg, kan je alle details met foto 's en video 's en zeer leuke teksten volgen op zijn webblog https://bartduvivier.wordpress.com/ Moet je zeker doen. Het zijn prachtige verhalen en leuke anekdotes aangevuld met beeld.

Even terug in de tijd: 30 maart 2018 steekt hij de Grieks-Bulgaarse grens over om over een heuvelend landschap door Bulgarije te fietsen, rijdend door mooie landschappen en steden als Drama. En het wordt eindelijk warmer...

1 April rijdt hij Turkije binnen richting Izmir. Rijdend door het warmere weer en in lentesfeer ziet hij onderweg leuke en mooie dorpen en natuur en regelmatig de kust langswaar de fietstocht verder gaat. Onderweg fiets hij regelmatig samen met collega fietsers en verblijft hij in zowel hotels als gastgezinnen. Aangekomen in Izmir neemt hij eventjes de tijd om deze mooie stad te bezoeken.

Bezoek zijn blog om alle mooie stadjes en dorpen langswaar hij fiets mee van te genieten. Na 2608 km in Turkije gereden te hebben moet hij nog een afstand in Iran verteren.

3 mei in Iran via reisbureau een reis geboekt naar Australië, de Stad Perth. Niet zonder de nodige moeilijkheden.... om dan 6 mei aan te komen in Perth na een lange vliegreis waarbij het inschepen van mijn fiets een hachtelijk avontuur was. Maar we zijn er geraakt !

Mijn 1ste fietstocht op Australische bodem was door een prachtig natuurwoud waarbij ik door verlaten gebieden rij, dode kangoeroes tegenkom, en een felle oostenwind te trotseren krijg.

Al mijn foto 's zijn te bekijken op https://photos.google.com/share/AF1QipNn7z2tF4N7M6Y-Ti8i02iCA6gX7jFbrtvIb_VmQv49NM7iykxBYfQMEdemGrtMaQ?key=LXoyQjJWUkRMaTRRVE9KTklib3U1ajBjNUt5MTRB 

Wordt vervolgd...

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments