Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Home

Ondernemer in de kijker

Geldig voor alle handelaars, horeca, ondernemingen, zelfstandigen; de uitgelezen kans om uw zaak of bedrijf vooral in Bolderberg en zelfs daarbuiten in de kijker te zetten of om te laten weten wat hun beroep juist in houd. Het enige wat je moet doen is met ons nieuws [at] bolderberg [dot] be contact opnemen (naam, telefoon, messenger, whatsapp, mail) en wij maken met jou een afspraak om je te filmen met interview.

December 2017: CUISINE CULINAIR 

Januari 2018: BEAU-VIE schoonheidsspecialiste

Februari 2018Osteopathie Tielen Robin 

Maart 2018Tuinprojecten Jeroen Myny 

April 2018: Schoonheidsinstituut EOS

Mei 2018: Alury nieuwe B&B Zandstraat 109

 


Ondernemer in de kijker voor februari 2018: Robin Tielen Osteopaat Broederspad

Deze maand is osteopaat Robin Tielen, met zijn praktijk langs het Broederspad, de ondernemer van de maand.

In de onderstaande KENNISMAKINGSFILM legt Robin begrijpend uit wat een osteopaat met een patiënt kan doen. Als je wil weten wat een oseopaat precies doet moet je deze film zeker zien en beluisteren.

 


Gevonden Canon camera speeltuin Bovy

Gisteren 18/02/18 heb ik een tas met fototoestel gevonden aan de speeltuin domein Bovy. Merk Canon. Mijn gsm 0479/850959 voor contact.


BOLDERBERG FC 5 – HAM 1

Moet er nog zand zijn ? De eerste tegen de derde en de stand wijst 5-1 uit. Bolderberg heeft in deze wedstrijd eens laten zien wie de touwtjes in handen heeft.

Geen enkele schijn van kans voor de derde geplaatste Ham, die door deze wedstrijd definitief naar de achtergrond wordt verwezen. Een goede beslissing van JP die Boris inbrengt op de plaats van de geschorste Gert Jan. Maar vooral een collectieve goede wedstrijd van een volledige ploeg met toch een ster apart voor Marijn, een beresterke partij in het middenveld. Spijtig dat Ivan uitviel !

Bart, in zijn dagje, wees de weg met twee doelpunten, waarna Jeroen een vrijschop keihard binnenknalde. Seppe, groeit in zijn rol, droogweg, op een assist van Jordi nummer vier tegen de touwen, waarna Jordi met een perfecte lob nummer vijf in de kooi deponeerde. De ploeg groeit opnieuw als geheel. Het gaat alleen nog tussen Hechtel en Bolderberg voor de knikkers en wij staan nog steeds vier punten voor !


Gezellig samen zijn geburen Vrunstraat

De buren van de Vrunstraat hebben deze zondagmorgen een ochtendwandeling gemaakt over het domein Bovy. Onderweg is er wat uitleg verschaft over de werken en toekomst van Bovy. Na een uurtje wandelen hebben wij met meer dan veertig mensen de benen onder tafel gestoken voor een heerlijk ontbijt in de Savarin. Het was weer een fantastisch evenement van de buurtwerking.

vriendelijke groeten Louis Hauquier.


VC Heist-Herenthout - VCK Bolderberg: 2-3

VCK Bolderberg moest sleutelen aan zijn opstelling door de afwezigheid van Daan Palmers. De jonge Giel Joris kreeg alzo de kans om zijn kunnen te etaleren. Het wedstrijdbegin verliep duidelijk in het voordeel van de thuisploeg. Blockhuys en Van Looy lieten een stukje van hun kunnen zien en plaatsten VCK op een 8-4. Tommy Aerden en Giel Joris konden Bolderberg nog doen aanklampen: 10-7. Daarna plaatste de thuisploeg weer een tussensprint en liep weer uit tot 16-11. Tommy Aerden en een block van Evert Vandeperre brachten VCK weer in het spoor van Herenthout: 16-15. Erop en erover dachten de kluisjongens maar niets was minder waar. Zij bakten er niets meer van en de thuisploeg ging in één ruk naar een makkelijke 25-16. Wat een lamlendig VCK en… bijna elke opslag liep af op een sisser-misser.


Volleybal tornooi jeugd U13

Vck bolderberg organiseerde afgelopen weekend een tornooi voor de U13 dames. Vandaag heeft Dievoc Diepenbeek A de finale gewonnen van HVC Helchteren. Vck Bolderberg eindigde als vijfde van de acht ploegen.

Groetjes Jefke Goris

 


Bovy krijgt stilaan een nieuw gezicht....

Zalig momenteel over Bovy wandelen zoals gisteren bijvoorbeeld. Het speeltuintje bij het binnenplein werd al door vele kinderen getest en gebruikt, zeker nu het vakantie is. De mensen van De Winning waren naarstig aan't werk in het bruin café en de koestal. Wandelend door de dierenweide waar ook al 2 houten huisjes te zien zijn voor de dieren, kwamen we verderop langs de bijen die al een voorjaarsdrukte vertoonden, zie filmpje. Opvallend werd er veel gewandeld achteraan bij de visvijver en het beemdenpad waar het ook druk was bij de eendjes. Je voelt dat Bovy stilaan "uit zijn as" herrijst.... Ik voel hier positieve vibes..

 


Open vergadering BHV Bolderbergse handelaarsvereniging 6 maart

BHV organiseert op dinsdag 6 maart om 20.00 uur een open vergadering voor alle horecauitbaters, handelaars, zelfstandigen, ondernemers, beoefenaars van vrije beroepen

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM

Datum di 06/03/2018

Uur: 20.00

Locatie: BOCASA, cafetaria

De agendapunten worden later nog medegedeeld.

Frederik Maris

Voorzitter BHV.


Visvijvers Vrunstraat problemen uitbating.

Zoals algemeen geweten en bekend is liggen er achteraan de Vrunstaat de visvijvers waar zowel De Verenigde Vissers VZW, de vliegvissers en Feederteam Bolderberg hun stek hebben. Tussen de beide vijverdelen ligt een mooie kantine die zowel door de vissers als passanten voor een drank of een leuke babbel gebruikt wordt.

De huidige clubleiding vermeld dat er een probleem van uitbating is, vooral om de permanentie naar de passanten toe te kunnen verzekeren. Vanaf 1 april 2018 kan dit probleem zich stellen.

De clubleiding van De Verenigde Vissers vzw is op zoek naar helpers om de kantine uit te baten. Voorwaarden en afspraken te maken met de voorzitter van de verenigde vissers Marc Vermeulen die te bereiken is op nr +32 (495) 87 94 99 of via mail m_vermeulen [at] telenet [dot] be.

In samenspraak met Marc Vermeulen en de redaktie.


Inhoud syndiceren
         

Deze website is eigendom van BHV (Bolderbergse Handelsvereniging) voor nieuws mail nieuws [at] bolderberg [dot] be voor al de rest bhv [at] bolderberg [dot] be

Comments